Single Coaching

Over Leonie

In 2010 stond mijn leven op z’n kop. Getrouwd, wonend in een Vinexwijk op IJburg met 2 kleine kids kwam ik erachter dat ik doodongelukkig was. Een scheiding was onontkoombaar. En daar stond ik dan met de kids op straat, zonder huis, zonder baan (die raakte ik toen ook kwijt) en zonder man. Ik was Rock Bottom gegaan en voelde me letterlijk een “left over”.

Toch lukte het me langzaam om mijn leven weer op te bouwen. Ik was weer “back on track”. Een huisje in Amsterdam, een baan, leuke vrienden en het lukte me om 10 ballen in de lucht te houden.  Ik had alles voor elkaar en toch kon ik me heel erg eenzaam voelen.. 

Qua daten en de liefde wilde het maar niet lukken. Wat deed ik verkeerd en wie zat er op mij te wachten? Meerdere malen ben ik teleurgesteld... Totdat ik het licht zag en het anders ben gaan doen. Totaal anders.

 

Ineens lukte het wél! Ik begon andere LEUKE, KWALITATIEVE mannen aan te trekken en wat ik al die tijd van droomde lukte mij...

 

Ik ontmoette gewoon “in het wild” mijn grote liefde. Inmiddels 5 jaar verder, samenwonend en nog steeds knetterverliefd!