top of page

HERKEN JE DIT?

Leonie DEF -1568.jpg

KLINKT DIT ALS MUZIEK IN JE OREN?

Lieve mooie vrouw,

Na de zoveelste teleurstellende ervaring met mannen, begin je de moed bijna op te geven dat je ooit nog je "maatje, lover en supporter" gaat ontmoeten met wie jij je leven wilt delen.

Al je vriendinnen zijn gesettled en je had verwacht dat jij inmiddels ook wel een relatie zou hebben.

Je gaat nog wel op stap, maar voelt ook niet echt de drive om "op zoek" te gaan naar een man. En de dating-apps heb je al tig keer geïnstalleerd en verwijderd, je gelooft niet meer dat dat jou een leuke relatie oplevert.

Van de week had je echt een baaldag omdat een project op je werk niet liep zoals verwacht, op zulke momenten mis je echt even iemand thuis met wie je je verhaal kunt delen.

 

Je gaat elke dag weer alleen naar bed gaat en staat alleen op. Het idee dat je de rest van je leven misschien alleen blijft, met een (mogelijke) onvervulde kinderwens, maakt je heel erg verdrietig.

Je had je leven nu wel anders voor je gezien.

MAAR WAT NOU ALS....

Jij wakker wordt naast die leukerd, die "goedemorgen schatje" tegen je zegt en opstaat om een ontbijtje voor je te maken.

Samen maken jullie plannen voor het weekend. Jullie vinden het belangrijk om ook its voor jezelf te doen en jij gaat even met een vriendin afspreken voordat jullie samen uit eten gaan. Heel fijn om allebei je "eigen ding" te doen.

Als je een succes hebt geboekt op je werk, spring je een gat in de lucht. Hij feliciteert je en zegt: Wow! dat heb je goed gedaan! Hij is supertrots op je en spreekt dat direct uit. 

En toen je je van de week een enorme persoonlijke tegenslag te verwerken had, een favoriet familielid die ernstig ziek is, voelde je je enorm verdrietig. Hij zei dat hij direct naar je toe zou komen om je een hart onder de riem te steken. Fijn dat hij er voor je kan zijn.

Ik ga je helpen

Ik weet namelijk PRECIES hoe jij je voelt. Been there done that. Ik was een koningin in het aantrekken van "bezette" mannen, of mannen voor wie ik niet "de ware" was. Zo vonden mij heel leuk, maar...... ze bleken verliefd op iemand anders. Of ik vond hem dan niet leuk genoeg. Mijn 1 na laatste relatie was met een man met bindingsangst. Ik liet hem gaan en weer stond ik alleen. 

Totdat ik EINDELIJK de man ontmoette bij wie ik me zeker, sexy, vrouwelijk & vertrouwd voelde.

Onze aantrekkingskracht bestond uit emotionele, fysieke en mentale verbinding. The whole package. DIT is dus echte liefde

Hoe mij dat lukte? 

Leonie DEF -1456 (1).jpg

Door de ENIGE manier om Mr Right aan te trekken toe te passen.....

En dat was om mezelf op te stellen als een "high-value" woman, waardoor ik in het vizier kwam bij mijn high-value man.  

Ik gebruikte een hele andere aanpak en strategie

En omdat ik jou niet langer wil laten "strugglen" in de liefde en jou ook die liefdevolle, langdurige relatie met jouw "mr. Right" gun, wil ik jou mijn succesvolle strategie leren:

Van Single naar jouw
"High-Quality Man "

Dit ga je leren:

Wat jouw (onbewuste) liefdes-blokkades zijn, zoals angsten, oude pijn, patronen, die jou steeds in de weg zitten in een (nieuwe) relatie of tijden het daten.

In de liefde kom je onverwerkte pijn tegen die eerst geheeld moet worden

Wie jij bent en wat jij waard bent, waardoor die High-Value man jou ziet en tijd in je wil investeren.

Jij bent de beste versie van jezelf en hij ziet jou als zijn Queen

Wat je eigenlijk diep van binnen wilt in de liefde en dat dat eigenlijk anders is dan je dacht, waardoor je de "verkeerde" bleef aantrekken

Jij weet voortaan wie jouw Mr. Right is en hoe je hem kunt aantrekken

Wat dating & relatievaardigheden zijn en hoe je deze kunt toepassen, waardoor je easily door alle datingfasen heen loopt en een relatie kunt opbouwen, voordat deze vroegtijdig is gestrand.

Jij weet hoe je de aantrekkingskracht kunt opbouwen  & behouden, waardoor de liefde stroomt

Weet jij hoe je voor eens en voor altijd een magneet bent & blijft voor jouw Mr. Right

Hoe ziet de training eruit?

JOUW INVESTERING: €197,-

Je krijgt direct toegang en kunt de cursus in je eigen tijd doen. Je hebt 2 jaar toegang inclusief alle updates

Niet goed? Geld terug! Binnen 14 dagen na aankoop zonder problemen je investering terug (minus administratiekosten van €5,99)

ZIJ GINGEN JE VOOR

Screenshot_20211205-152657_WhatsApp_edited.jpg
Screenshot_20211205-152100_Gallery.jpg
20220402_083037.jpg

Leonie is echt een fantastische coach. Ik heb nu bij haar de cursus "Van Single naar Soulmate" gedaan en een Love Booster Coaching van 2 uur. Leonie ziet je, hoort je en kijkt echt naar het hier en nu. Ze helpt je blokkades en overtuigingen te zien, te voelen en te transformeren, zodat je vanuit je volwassenheid kunt leven. In mijn geval dan. Leonie luistert heel erg naar de details en heeft veel kennis. Ze kan zich enorm goed inleven in jou en de situatie. Ze is geduldig en zo ontzettend empathisch en grappig. Het duurde even voordat ik eindelijk over de drempel heen durfde te gaan om coaching bij haar af te nemen (omdat je van te voren nooit weet wat het gaat opleveren) maar wow! Wat een resultaten heb ik inmiddels behaald met mezelf. En de bewustwording en groei die ik daarin heb teruggekregen zijn onbetaalbaar. Ik heb in het verleden hulp gehad van wat psychologen, maar die kwamen met die aanpak lang zo ver niet als dat Leonie en ik met onze sessies bereikte. Leonie je bent een topper en blijf doorgaan met wat je hier hoort te doen! 💜 -Sara Masotto-

image_edited.jpg

Klaar voor Mr. Right?

Dit is voor jou als

Je gelooft dat Mr. Right ook voor jou bestaat

Je gelooft in persoonlijke ontwikkeling

Je wilt investeren in jezelf

Je bereid bent in actie te komen en er 100% voor te gaan

Je open staat voor feedback en bereid bent je gedrag te veranderen

Je een positieve mindset hebt

Je emotioneel klaar bent voor de liefde

Je gelooft dat jij voor 50% verantwoordelijk bent

Veel gestelde vragen:

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt beginnen wanneer je wilt! Na betaling ontvang je direct een bevestigingsmail en een algemene uitnodiging van Pluvo om je wachtwoord aan te maken. Niks gekregen? Mail mij op: hello@thelovelab.nl

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus heeft 8 modules en en duurt gemiddeld 4 uur per module, je hebt  2 jaar toegang tot de cursus

Krijg ik sowieso een relatie?

Ik heb geen glazen bol en kan je nooit een garantie geven, maar weet wel dat door het volgens nvan de modules en de opdrachten in de praktijk uit te voeren, jij je kans op het vinden van jouw Mr. Right aanzienlijk vergroot! 

Niet goed geld terug

Mocht de cursus onverhoopt niks voor je zijn, dan heb je de mogelijkheid om om je geld terug te krijgen. Geen probleem! Binnen 14 dagen na de start kun je dat kenbaar maken. Er worden alleen administratiekosten van €9,97 in mindering gebracht.

Ik ben er nog niet klaar voor

Ik snap dat het spannend is om te investeren in je liefdesleven, het voelt anders dan het kopen van dat leuke jurkje 😉. Maar weet wel dat jouw "angstbrein" het het allerfijnst vindt om lekker in je "comfortzone" te blijven zitten. Dus.. blijf je zitten waar je zit? Of ga jij snel jouw droomman vinden? 😍

Ik kan het niet betalen

Ik begrijp dat het spannend is, omdat je niet weet of Mr. Right echt wel voor de deur staat. En deze sprong in het diepe kan heel eng zijn, omdat het zo veilig is in je comfortzone. Maar that is not where the magic happens..... En het is geen huis wat je koopt he? 😉

Nog een andere vraag?

Mail mij gerust op: hello@thelovelab.nl

bottom of page