top of page

Hoe kan ik mijn onzekerheid loslaten tijdens het daten?

Liefdesadvies

Hoe trek ik de liefde aan?

Kan ik die zomaar aantrekken? Alles wat ik wil in de liefde?

Het antwoord is: 100% Yes, dat kan jij!

Je kunt letterlijk ALLES aantrekken wat je wilt, als je er maar in gelooft en op het juiste energielevel zit. 

Hoe dat dan werkt? Eigenlijk heel simpel....

Als jij je focus helemaal legt op "ik wil een relatie", dan zend je al een energie uit. Alles begint met een oprecht verlangen. Is het een "nice to have"? Of een diep brandend verlangen in jou? Zodra jij signalen af gaat geven dat je dit vanuit je diepste binnenste zelf écht wil gaat de Law of Attraction in werking.

Nu denk je misschien, Ah ok, dus als ik heel hard ga denken, dan staat opeens Mr. Right voor mijn neus? Nee.. helaas....

De tweede stap is geloven dat het er is. Dat jouw man bestaat. Oprecht geloven dus. 

Wat je uitstraalt krijg je terug!

Zit je eigenlijk niet lekker in je vel en wil je graag een relatie omdat je je eenzaam voelt? Dan straal je "misery en loneliness" uit en trek je dus dat soort mensen aan....

En hoe kan ik dan WEL die leuke man aantrekken?

Door je WEERSTAND los te laten en 100% in de ontvangmoduslaten

te gaan.

Het gaat vaak genoeg mis door de denkwijze: "ja, maar er zijn geen leuke mannen, of "iedereen is al bezet" of "wie zit er nou op mij te wachten?". Talloze stemmetjes en belemmerende gedachtes die jou ervan WEERHOUDEN om die liefde te manifesteren.

Goed nieuws! Manifesteren kun je leren.

Door je bewust te worden van je gedachtes en je brein, je "mind" te trainen om anders te gaan denken. Je kunt je gedachtes een andere kant op sturen, namelijk de kant van het liefdesleven dat je wilt. Hoe meer je oefent, hoe meer je focus daarop ligt en hoe beter je erin gaat worden. Het enige dat je mag achterlaten is je Innerlijke Criticaster, je "stemmetje", degene die alle mogelijke bezwaren oplepelt.

Focus je alleen op wat je WEL wilt en niet op wat je NIET wilt, anders krijg je dat op je pad. Dus als je zegt: Ik wil GEEN player of narcist, dan komt ie juist op je pad. Zeg in plaats daarvan bijvoorbeeld: Ik wil een betrouwbare, leuke, liefdevolle loyale kerel die 100% voor mij gaat.

En vervolgens pas je de volgende stappen toe:

1) focus op jouw verlangen en voel alsof het er al is

2) negeer ALLE stemmetjes

3) heb vertrouwen!

Als ik het kan, kan jij het ook!

GO FOR IT!

bottom of page