top of page
Achtergrond header.png

Van afwijzing naar zelfvertrouwen in de liefde

GRATIS TRAINING

Ben jij bang om afgewezen te worden in de liefde? En zit die “angst” je heel erg in de weg, waardoor je je niet durft open te stellen voor de liefde of überhaupt bang bent om te daten?

Dat kan veranderen!

 

Meld je aan voor de gratis training "Van afwijzing naar zelfvertrouwen in de liefde" en zet hiermee de eerste stap die je liefdesleven positief gaat veranderen!

Ja, ik zet de eerste stap en meld mij aan voor de gratis training!

Je bent een succesvolle, sterke single vrouw. Je hebt je leven goed voor elkaar. Een geweldige carrière, toffe vriendinnen en genoeg financiële middelen om jouw leuke leven te kunnen leiden. Je bent sociaal, hebt positieve energie en je bent blij met wie je bent. Eigenlijk loopt alles wel op rolletjes, op 1 ding na…Voor de buitenwereld ziet jouw leven er fantastisch uit, maar...

In de liefde wil het maar niet lukken….

Leonie DEF -1456.jpg

I FEEL YOU!

Inmiddels ben je tot de conclusie gekomen dat als je zo doorgaat, je je verlangen om een leven & een eventueel gezin met jouw Mr. Right op te bouwen op moet geven.

Jouw grote angst is om alleen over te blijven, misschien geen moeder te worden en de rest van je leven een diep gevoel van leegte te ervaren. 

 

Je weet gewoon niet meer hoe je die fantastische partner kunt vinden om jouw leuke leven mee te delen  Het maakt je mega onzeker.

De tijd gaat sneller voorbij dan je lief is. Het laatste wat jij wilt is dat je leven aan je voorbij trekt, zonder dat jij die leuke man en die lange relatie hebt gehad. Je bent simpelweg niet gemaakt om alleen te blijven.

Ondanks het rijke leven dat je leidt, bekruipt jou toch regelmatig het gevoel van eenzaamheid. Het idee dat je niet die leuke partner naast je hebt staan voor wie jij zijn nummer 1 bent en vice versa, doet gewoon pijn.

Je hebt best wat gedatet, en hier en daar een (korte) relatie gehad. Maar je merkt dat je steeds de "verkeerde" aantrekt. Bindingsangst, niet klaar voor een relatie of mannen met een dubbele agenda. Kortom geen van allen waren voor jou de juiste partner.

Je betrapt jezelf erop dat je soms een steek van jaloezie voelt opkomen als je ziet hoe leuk sommige stellen met elkaar omgaan. De verliefde blik die hij haar geeft, of als ze samen keihard om iets moeten lachen of hand in hand lopen.. . Natuurlijk gun je het iedereen van harte, maar toch…..de blik daaraan doet je maag soms ineen krimpen.

De feestdagen vind je helemaal een ramp. Het MOET dan allemaal “gezellig” zijn. Met tegenzin sleep je jezelf door 1e en 2e Kerstdag heen. Bij je familie zitten je zus en broer allemaal met hun partner en je voelt hun meelijkwekkende blikken dat je nog steeds niet met een leuke zwager of schoonzoon aan komt zetten. Het maakt je niet uit wat anderen vinden, maar het voelt gewoon confronterend en ook dan voel je je eenzaam en soms zelfs zielig. Het liefst wil je onder een steen liggen en wachten tot de feestdagen voorbij zijn.

Je stort je maar weer op je werk en je rijke leven en ondertussen voel je de leegte van binnen..

Hoe kun je er ooit op vertrouwen dat jij die ook die

 leuke, liefdevolle, langdurige relatie op kunt bouwen?

Herken je dit?

GRATIS DOORBRAAKSESSIE

Boek snel je sessie

Je wilt graag een liefdevolle, langdurige relatie met een beschikbare partner die voor jou gaat.

 

Je lijkt steeds de "verkeerde" aan te trekken, of het is bijzonder lastig om die leuke te "houden".  

Inmiddels heb je de hoop bijna opgegeven. Maar toch voel je diep van binnen dat verlangen naar die leuke partner die jouw leuke leven kan verrijken.

Jij bent er klaar voor en wilt dolgraag weten HOE je hem kunt aantrekken. In deze sessie krijg jij direct waardevolle praktische tips die jou helpen jouw Mr. Right te vinden.

IN 4 STAPPEN NAAR EEN LIEFDEVOLLE, LANGDURIGE RELATIE

Gratis E-book

In dit handige stappenplan deel ik mijn bewezen methode, die bij mij en vele andere vrouwen hebben geleid tot een lange relatie met een fantastische man! 

Yes! Ik wil een fijne relatie 💖

Je ontvangt het e-book met mijn bewezen strategie voor een langdurige liefdevolle relatie direct in je mail.

Ook ontvang je mijn Love Letters (no spam!) waarvoor jezelf op elk moment weer kan afmelden.

Laat mij je helpen

Zij gingen je voor

review.png
20211205_152554.jpg

The Love Lab op Instagram

bottom of page