Gratis Masterclass

Hoe word ik een Dating Queen?

Ontdek welke stappen jij kunt zetten om die leuke fijne & gezonde relatie te krijgen!

Masterclass.jpg

Wanneer? 

✅ 28 oktober 19:30 uur

✅ 2 november 19:30 uur

Are you ready for love?

HOE ZOU DAT VOOR JE ZIJN?

Méér serieuze dates en leuke beschikbare mannen op je profiel. Jezelf durven zijn en daten zelfs leuk vinden?

Dat klinkt fantastisch toch?

Op dit moment heb je weinig leuke dates en niks leidt tot het vinden van die leuke relatie. Je hebt geen energie meer om door te zoeken en hebt geen idee waar en hoe je je potentiële partner kunt vinden. Want, hoe en vooral WAAR moet je beginnen in de jungle van het daten? En hoe zorg je dat ze die leuke beschikbare en betrouwbare man jou weet te vinden?

Wat je ook probeert, het lukt maar niet om die leuke relatie te krijgen met die man met wie je die oprechte connectie voelt.

Ik begrijp je volkomen en heb precies op dat punt gestaan……


Waar ik mij niet van bewust was, was het feit dat daten eigenlijk een skill is, iets dat je moet leren en toepassen. Dat was niet wat ik deed, ik schoot vooral met “losse flodders”. Ik had geen duidelijk plan en was vooral aan het ‘hopen’ dat die leuke man mij wel zou vinden. Dat is dus niet hoe het werkt!

Door de coaching die ik zelf destijds volgde kwam ik erachter dat er een aantal “sleutels” zijn die leiden tot het kraken van de Liefdes Code waardoor een leuke relatie met een fantastische man opeens wél binnen handbereik zou zijn.

What to do? Ik ging op mijn doel af en paste de codes 1 voor 1 toe. Al snel begon ik verschil te merken in het type man dat ik aantrok, leuke beschikbare mannen met serieuze intenties!

Ik hoefde helemaal niet lang te daten, want binnen no -time kwam ik mijn grote liefde tegen, zomaar in het wild! Yes! En we zijn still happy together 😊

 

Doordat ik precies weet HOE je de liefdescode kunt kraken en hoe jij succesvol kunt gaan daten vanuit flow & fun, heb ik de “Hoe Word Jij een Dating Queen” methode ontwikkeld waarin ik Single Vrouwen alles leer over hoe jij de skills kunt toepassen, waardoor jij die leuke relatie aantrekt.

In deze masterclass ontdek jij: 

      hoe je je patronen kunt doorbreken die jou onbewust tegenouden op jouw liefdes pad

      wat de liefdescode is en hoe je deze kunt kraken

      hoe je jouw vrouwelijke energie kunt inzetten waarmee je die leuke man aantrekt

      hoe je een gezonde relatie opbouwt op jouw voorwaarden

      hoe andere vrouwen jou voor zijn gegaan en de liefde hebben gevonden