Kopie van White and Pink Interior Design Facebook Cover (1).png

DEZE MASTERCLASS IS PERFECT VOOR AMBITIEUZE SINGLE VROUWEN DIE GRAAG EEN LANGDURIGE LIEFDEVOLLE RELATIE WILLEN MET HAAR SOULMATE DIE ALLE KWALITEITEN BEZIT DIE VOOR HEN BELANGRIJK ZIJN

Leonie DEF -1568.jpg

 

 

HOE ZOU DAT VOOR JE ZIJN?

Die fijne, liefdevolle relatie met jouw soulmate. Die high-quality guy bij wie jij jezelf durft te zijn? Die "King" die jou ziet, waardeert, met wie je oprechte verbinding voelt en met wie je een team vormt.

Dat klinkt fantastisch toch?

Op dit moment heb je weinig leuke dates en niks leidt tot het vinden van die liefdevolle relatie. Je hebt geen energie meer om door te zoeken en hebt geen idee waar en hoe je je potentiële partner kunt vinden. Want, hoe en vooral WAAR moet je beginnen in de jungle van het daten? En hoe zorg je dat die High Quality Guy, jouw soulmate jou weet te vinden?

Wat je ook probeert, het lukt maar niet om die leuke relatie te krijgen met die man met wie je die oprechte connectie voelt.

Ik begrijp je volkomen en heb precies op dat punt gestaan…
 
Na een pijnlijke scheiding in 2011, bleef ik achter met 2 kleine kids. Mijn wereld was ingestort en ik voelde me heel erg alleen in mijn situatie. Vanuit de "overleving modus" lukte het me om mijn leven voor mij & de kids weer op de rails te krijgen......
Na een paar jaar was ik wel weer toe aan de liefde...

Vol goede moed ging ik van start op dating sites & apps, maar niets leidde tot het vinden van mijn soulmate. 

Waar ik mij niet van bewust was, was het feit dat daten eigenlijk een "skill" is, iets dat je moet leren en toepassen. Dat was niet wat ik deed, ik schoot vooral met “losse flodders”. Ik had geen duidelijk plan en was vooral aan het ‘hopen’ dat die leuke man mij wel zou vinden. Dat viel dus even tegen... en ik kwam erachter dat dat niet zo werkte!

Door de coaching die ik zelf destijds volgde kwam ik erachter dat ik mezelf onbewust saboteerde en daardoor "Mr Wrong" aan bleef trekken.

MIJN DOORBRAAK MOMENT
 
Zodra ik in de gaten kreeg waarop ik mezelf saboteerde,  (mijn  "Love Blockers",) en ik de "Alignment Code" toepaste, kwam ik 4 weken later mijn "soulmate", mijn grote liefde tegen, zomaar "in het wild" ! 

 

En dit "liefdes pad" , deze methode heb ik uitgewerkt voor vrouwen, zoals ik, die zichzelf op nummer 1 willen zetten, de "high- achievers" die het NIET willen opgeven. Ik heb al vele vrouwen kunnen helpen in dit proces.

In deze Gratis Masterclass , deel ik deze methode met je op een tastbare, efficiënte en praktische manier.

DIT GUN IK JOU OOK!

DE #1 VRAAG DIE MIJ HET MEEST GESTELD WORDT DOOR SINGLE VROUWEN

"HOE TREK IK EEN MAN AAN DIE IK WIL, ZONDER DAT IK MAANDEN EN JAREN MIJN TIJD, EMOTIES EN ENERGIE KWIJT BEN AAN BEN AAN DATEN & THERAPIE?"

Of erger.... genoegen moet nemen met minder........

De enige manier om jouw soulmate aan te trekken is:

* Duidelijkheid

* Actie Plan

* Elimineren van "Love Blocks" , die voortkomen uit onze jeugd, omgeving en die er steeds voor zorgen dat we steeds opnieuw MR. Wrong aantrekken

* Aligned zijn met jouw diepste binnenste zelf

En dat is juist ONMOGELIJK om zelf te doen, omdat je een methode nodig hebt die "aligned" is met jouw echte zelf en die je een spiegel voorhoudt. Waardoor jouw onbewuste "blokkades" worden bloot gelegd, zodat je deze kunt loslaten.

HOE DAN WEL?

In deze Masterclass ontdek jij de 5 essentiële stappen die nodig zijn om jouw soulmate aan te trekken.

Wanneer? 

✅ 30 januari 10:00 uur

✅ 31 januari 19:30 uur

Are you ready
for love?

In deze masterclass ontdek jij: 

      hoe je je patronen kunt doorbreken die jou onbewust saboteren in het vinden van jouw soulmate

      wat de liefdescode is en hoe je deze kunt kraken

      wat je nodig hebt om jouw soulmate snel aan te trekken 

      hoe je een gezonde relatie opbouwt op jouw voorwaarden

     succesverhalen van andere vrouwen die jou voor zijn gegaan

review.png