top of page

Herken je dit?

Na de zoveelste teleurstellende ervaring met mannen, begin je de moed bijna op te geven dat je ooit nog gelukkig gaat worden in de liefde. Als je op straat loopt en om je heen kijkt zie je echt overal gelukkige stelletjes en voel je soms een steek van jaloezie. Vooral als je ziet hoe leuk ze met elkaar omgaan en verliefd doen. Je hebt ook zin in gezelligheid en hoopt dat jouw vriendin met jou op het terras wil zitten, helaas heeft ze geen tijd. Een onrustig gevoel maakt zich van je meester en je wordt weer geconfronteerd met je alleen zijn. In de supermarkt moet je elke keer weer bedenken wat je nu weer gaat klaarmaken voor jezelf. Uit gemak koop je maar weer een maaltijdsalade die je in je eentje op de bank opeet. Je zapt voorbij programma’s als First Dates, MAFS en de Bachelor. Je vindt het heerlijk om naar te kijken, maar het confronteert jou weer met jouw ongewenst single zijn. Dat zelfde gevoel had je van de week ook al, toen je een belangrijke beslissing moest maken: Moest je nou wél of niet ingaan op het overzetten van je hypotheek? Wie moet je daarvoor bellen? Tuurlijk heb je je vader of broer, maar je wilt ook niet steeds op hen leunen, ook al helpen ze je met liefde. Je wilt gewoon niet meer alles in je eentje doen. Als je s ’avonds weer alleen in bed ligt bekruipt een gevoel van eenzaamheid je en voel je je tranen opkomen.....

Kopie van Banner website.png

Maar wat nou als.....

Hoe zou het voor je zijn om hand in hand te lopen met jouw grote liefde?  Wandelend langs het strand en eindigend op het terras of bij een knisperend haardvuur? Waar hij jou liefdevol aankijkt en zegt hoe blij hij is met jou? Je daarna tegen hem aankruipt en zegt dat je je zo fijn en gelukkig voelt bij hem?

En jullie daarna samen de supermarkt in gaan en hij voor jou zijn favoriete gerecht: Risotto met paddenstoelen kookt? Je ziet dat hij zijn best heeft gedaan en de kaarsjes ook heeft aangestoken. Het eten is heerlijk en jullie genieten van elkaars gezelschap en de gesprekken. Je kunt met hem over alles praten. Wat is het toch fijn om iemand te hebben die naar jou luistert en met wie je op hetzelfde niveau gesprekken kunt voeren.

Als jullie uitgegeten zijn en jij voorstelt om een aflevering van MAFS te kijken, hebben jullie veel lol over wat er mis gaat en constateren jullie beide dat je blij bent dat jullie geen tv programma nodig hebben gehad om elkaar te vinden. Hij geeft je een kus op je hoofd en slaat zijn arm om je heen. Je kruipt nog dichter tegen hem aan en voelt je veilig.

Moe maar voldaan gaan jullie daarna samen naar bed. Je ligt in zijn armen en hij geeft je een liefdevolle kus….. De intieme momenten die je samen deelt geven je een heerlijk en vertrouwd gevoel. Je voelt je sexy, vrouwelijk en zelfverzekerd. Je valt in slaap met de gedachte… Yes! Ik ben zo blij om verliefd te zijn en wat voelt dit goed met hem….Eindelijk klopt het, dit is hoe een relatie voor mij moet zijn…..

Met een glimlach op je gezicht zak je in een diepe slaap.

Leonie DEF -1542-2.jpg

Klinkt dit als muziek in je oren?

Het goede nieuws is: Dit is OOK voor jou mogelijk. In het Liefdes Traject leer jij alles over hoe jij die leuke man kunt krijgen én houden. Het traject bestaat uit 10 sessies  (online of in Den Haag). Tussen de sessies ben ik beschikbaar voor Whatsapp contact voor al jouw vragen en ben ik jouw ”cheerleader" om je altijd te supporten. De duur van het traject is 4 maanden. Je krijgt ook de online training “Van Single naar Soulmate” erbij t.w.v. €197,-.

Aan het einde van het traject.......

 • Heb jij je liefdes blokkades doorbroken (de onderliggende angst die jou steeds saboteerde, zoals bindingsangst/verlatingsangst/lage eigenwaarde)

 • Zit jij niet langer in de “wachtkamer” te wachten op zijn bevestiging, maar weet jij hoe je de regie terugpakt waardoor jullie contact weer "in flow" gaat

 • Maak je niet de onbewuste “fouten” waardoor je mannen wegjaagt

 • Heb jij geleerd wie een “high-quality” man is en wie je beter links kunt laten liggen

 • Weet jij wat rode vlaggen zijn en hoe je voorkomt dat je onbewust in oude valkuilen stapt

 • Weet jij heel concreet wie JOUW Mr Right is die bij jou past en wat je echte verlangen is in een relatie

 • Weet jij hoe je een magneet wordt voor hem

 • Hoe je een mentale, fysieke én emotionele verbinding opbouwt met een man, waardoor hij jou als 

 • Weet jij hoe je een aantrekkelijk dating profiel maakt waar hij van “aan” gaat

 • Beheers jij dating & relatie vaardigheden als een Queen

 • Begrijp jij hoe mannen denken en weet jij hoe je daar succesvol mee om moet gaan, zonder jezelf aan te passen

 • Heb jij een concreet actieplan hoe je jouw Mr. Right aan kunt trekken (+ een lijst van locaties waar hij zich bevindt)

 • En is daten niet langer een frustratie, maar zie jij het als leuke reis naar op weg naar jouw bestemming: Mr. Right!

Leonie DEF -1614.jpg

Dit klinkt fantastisch toch?

De investering in Liefdes Traject is €2597,-, je kunt het in 1 x voldoen of in 3 termijnen 

Liever eerst kijken of we een match zijn? Geen probleem! Maak dan een afspraak hieronder voor een kennismakings-gesprek. Ik spreek je snel!

Eerst weten of het wat voor je is? Plan dan hier een gratis Doorbraak Sessie.

Zij gingen je voor

xxx.jpg
review.png

Nog vragen? 

Krijg ik sowieso een relatie na dit traject?

Een relatie en een man kan ik niet voor je toveren, maar ik kan je wél garanderen dat als je al het voorwerk goed hebt gedaan en je je commitment hebt gegeven aan jezelf én het traject, je de kans op een relatie met jouw droomman met 80% hebt vergroot.

 

Is er een goedkopere oplossing? Ik heb nu geen geld

Wat is het hebben en houden van een relatie met jouw droompartner jou waard? Als je dit bedrag eenmalig in jezelf investeert en je krijgt wat je wilt, is dat dan in geld uit te drukken? Ik bergrijp je gedachte en heb dat in het verleden ook weleens gedacht bij een coaching traject, maar dat is PRECIES wat jou tegenhoudt om die leuke relatie te krijgen.

 

Kan ik het eerst zelf proberen?

Natuurlijk kun je alles zelf proberen, alleen heb je niemand die met je meekijkt en is er ook een verschil in kennis vergaren door bijv podcasts, boeken, youtube video’s versus een spreekwoordelijke “stok” achter de deur van wie jij persoonlijke feedback krijgt en jou steeds blijft spiegelen en volgen tijdens het traject.

 

Kan ik er nog over nadenken?

Uiteraard mag je erover nadenken, dat is je goed recht! Maar wat weet je morgen wel wat je vandaag nog niet weet? 😊.

 

Ik heb al heel veel geprobeerd, waarom werkt dit wel? Heel eerlijk? Als dat allemaal had geholpen, had je nu waarschijnlijk wel een relatie gehad toch? En dat is GEEN oordeel. In dit traject leer je alles wat je nodig hebt om die leuke relatie te krijgen én te houden.

 

Wanneer kan ik beginnen? Na betaling plannen we jouw intake in binnen nu en 2 weken (tenzij je iets later wilt starten). Daar bepalen we je doel en plannen we de overige sessies in.

bottom of page